FA UNA MICA DE SOROLL de Romina Paula

Estrenat l’1 de Juny de 2012 a la Sala La Planeta (Girona).
Temporada a la Sala Atrium (Barcelona).
Gira per Catalunya.
Festival Temporada Alta 2012.
Festival BABEL 2014, Targoviste (Romania).

SINOPSI

Dos germans viuen reclosos en una casa, en algun lloc inhòspit de la costa mediterrània, sense pràcticament contacte amb l’exterior. De sobte, arriba una cosina i distorsiona la tranquil·litat familiar. Aquest retrobament evoca els fantasmes del passat i del futur. Tot i que el més interessant és observar els dies que la Marina, el Nano i el Salva passen junts a la caseta de la platja, els seus móns i els seus delicats i misteriosos vincles.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Albert Prat
Autora Romina Paula
Traducció Rita Peré / Albert Prat
Repartiment:
Paula Blanco / Magda Puig
Alberto Díaz
Sergi Torrecilla / Albert Prat

Disseny d’Il.luminació August Viladomat
Vestuari Mar Muñoz
Espai Escènic Xesca Salvà
Producció Sala La Planeta / Mithistòrima Produccions SL.
Fotografia Roser Blanch

Agraïments

Victor Muñoz, Francisco Baglietto, Raffel Plana

Suposa l’estrena a Catalunya d’un dels últims textos de Romina Paula, destacada representant de la nova dramaturgia argentina. Un espectacle de petit format, a cavall entre el thriller psicològic i la comèdia amarga, amb uns personatges hipnòtics i sorprenents. Pensat per al públic d’avui dia. Un públic despert, exigent i còmplice amant del teatre d’’històries, de text i d’actors.

FA UNA MICA DE SOROLL de Romina Paula

Fotos de Roser Blanch

PREMSA

LA CRÍTICA HA DIT:

“L’estil de Romina Paula exigeix discreció, i  això és el que assoleix de manera remarcable el muntatge dirigit per Albert Prat. Personatges excel·lentment interpretats pel trio protagonista.”

Ramon Oliver / QUE FEM?

“La comèdia es barreja amb l’amenaça, el drama psicològic amb el thriller. El silenci del subtext, una vibració de misteri que es percep en la versió dirigida per Albert Prat”

Juan Carlos Olivares / TIME OUT

 

ROMINA PAULA

Actriu, directora i dramaturga argentina. Com a actriu ha treballat amb directors com Alejandro Catalán, Ricardo Bartís, Daniel Veronese o Mariano Pensotti. Com a dramaturga i directora ha estrenat amb gran èxit Si te sigo, muero, Algo de ruido hace (3r Premio Metrovías 2006), Chalet, El tiempo todo entero o Fauna, entre altres. Els seus espectacles han girat internacionalment a festivals com Temporada Alta de Girona, Festival Porto Alegre em Scena, Festival el Quinto Argentino de Teatro de de Santa Fe o Festival d’Automne de París, entre altres. També ha escrit novel·les com ¿Vos me querés a mí? o Agosto.