SERVEIS

Després de més de 10 anys de trajectòria generant i fent realitat diversos projectes escènics, obrim noves línies de treball i de col·laboració artística:

EL LLARG DINAR DE NADAL de Thorton Wilder

PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Tens un projecte escènic i alguns recursos, però no tens una estructura professional o una forma jurídica per seguir endavant?

Et podem ajudar. Tenim un ampli coneixement sobre gestió i producció de projectes, un equip de treball per acompanyar-los i l’estructura empresarial necessaria per materialitzar-los.

DISTRIBUCIÓ I PRODUCCIÓ EN GIRA

Tens un projecte ja estrenat i perspectives de gira?

Nosaltres ens podem encarregar de tots els aspectes de la producció en gira, gestió de contractacions, facturació, seguiment amb els teatres i programadors…

ASSESSORAMENTS

Volem compartir la nostra experiència artística i de producció amb joves companyies o col·lectius d’artistes que necessitin orientació en el seus primers projectes o per consolidar trajectòries emergents.

FORMACIÓ

Plantegem la posada en pràctica de tallers de formació i recerca, per fomentar aquest l’intercanvi de coneixements. Pensem que aquest és un ofici on la formació constant i la incorporació de noves mirades i maneres de treballar és fonamental. Ens enriqueix a nosaltres com a companyia, però també a la resta del sector.

Hem establert línies de col·laboració amb el Col·legi de Teatre de Barcelona per fer-ho possible.

BÚSTIA DE TEXTOS I PROJECTES

Tens un text que creus que podria encaixar amb la nostra línia de treball?

Vols proposar algun projecte i explorar vies de col·laboració amb La Ruta 40?

Estarem encantats d’escoltar-te.