UNA LLUITA CONSTANT de Carlota Subirós i La Ruta 40

© Xesca Salvà

Estrena prevista el 14 de Novembre de 2018 a la Sala Beckett (Barcelona).
Temporada a la Sala Beckett (Barcelona).
Festival Temporada Alta 2018.

Espectacle creat amb el suport de la Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia, durant la residència artística en la temporada 2018-19.

SINOPSI

És un projecte de recerca i creació escènica de La Ruta 40 i Carlota Subirós que parla de l’activisme polític i proposa investigar sobre diverses èpoques històriques buscant moments significatius de discussió col·lectiva en la lluita per transformar el món.

L’obra proposa circular de manera lliure i complexa entre el material d’origen documental i la seva recreació escènica, generant espais de reverberació i de qüestionament que interpel·lin directament l’experiència del públic. Contraposant posicionaments, en l’efervescència i en el cansament, en l’exaltació dels moments excepcionals i enmig del brogit del dia a dia, l’espectacle busca resseguir els fils d’un impuls irrefrenable, que canvia incansablement d’escenaris al llarg de la història, però que reapareix i es reformula cada vegada com una acció contínua, de generació en generació.

FITXA ARTÍSTICA

Autoria Carlota Subirós i La Ruta 40

Direcció Carlota Subirós

Repartiment Alberto Díaz, Albert Prat, Alba Pujol i Maria Ribera

Col·laboració en la creació Sergi Torrecilla i Xesca Salvà

Espai escènic i vestuari Xesca Salvà

Il·luminació Sergi Torrecilla

Producció executiva Maria G. Rovelló

Producció La Ruta 40 i Festival Temporada Alta

Amb el suport de

Agraïments

© Kiku Piñol / Sala Beckett

PREMSA

CARLOTA SUBIRÓS

Directora, dramaturga i traductora teatral.

Entre les seves últimes direccions destaquen Sol solet i Maria Rosa, d’Àngel Guimerà; La rosa tatuada de Tennessee Williams; Les tres germanes, d’Antón P. Txékhov; Jugar amb un tigre, de Doris Lessing; Après moi, le déluge, de Lluïsa Cunillé; L’home de la flor a la boca, de Luigi Pirandello; Els estiuejants, de Maksim Gorki; o Marie i Bruce, La febre i L’oficiant del dol, de Wallace Shawn.

Entre el 2003 i el 2011 va formar part de l’Equip de Direcció Artística del Teatre Lliure. Des del 2013, forma part del Comitè de Lectura del Teatre Nacional de Catalunya. És professora del departament de Dramatúrgia i Escenificació de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

Com a dramaturgista ha col·laborat amb diversos coreògrafs i directors, com Mal Pelo o Àlex Rigola.